Safari Ciència Ciutadana a Barcelona
Abril 25, 2019
Formació d’olors a Ecomondo 2018
Abril 25, 2019

IFAT Euràsia 2019: D-NOSES a Istanbul

IFAT Eurasia, la fira líder de tecnologies ambientals va tenir lloc al Centre d'Expo d'Istanbul els dies 28-30-2019 de març del XNUMX. D-NASOS hi havia per arribar a un públic més ampli de joves enginyers ambientals i gestors d’instal·lacions que s’enfronten habitualment queixes i problemes d’olors. L’equip va representar el projecte a l’estand d’ISWA i va fer una presentació especial sobre la gestió d’olors i els avantatges de l’enfocament D-NOSES per a totes les parts interessades.
Les presentacions van començar amb una breu introducció al projecte i el debut del vídeo del nou projecte. Durant la introducció, es van utilitzar els esdeveniments que condueixen a Xile a designar les olors com a contaminants ambientals per il·lustrar els problemes amb el plantejament actual de la gestió de les olors i com D-NOSES ofereix una alternativa equilibrada i més eficaç.

Cyntia Izquierdo de AMIC després va comparar els mètodes tradicionals de gestió de les olors i els avantatges de l'enfocament de la ciència ciutadana. El nas humà continua sent el millor sensor d’olors que tenim disponible i es pot utilitzar com a font fiable de dades.
Rosa Arias de Ibercivis va continuar amb la seva presentació sobre com co-crearà el projecte Observatori Internacional dels Olors. Aquest serà un finestrador únic per donar suport a totes les parts interessades en qüestions de gestió d’olors i específicament sobre com fer un ple ús del Mètode D-NOSES al seu avantatge. L’observatori promourà discussions equilibrades i creatives entre els diferents actors que se centrin en solucions que marquin la diferència en la vida de les persones. Al cap i a la fi, D-NOSES tracta de mesurar, gestionar i minimitzar l’impacte de les olors ambientals a la vida real.

Després de les presentacions, els comentaris d'alguns dels gestors de les instal·lacions presents van confirmar que la rendibilitat del mètode el converteix en una proposta atractiva per a la indústria. Mitjançant la utilització de la ciència ciutadana, els residents al voltant d’una instal·lació poden formar una xarxa permanent d’auditors que sí supervisar les emissions d’olors en temps real sense cap cost. Mitjançant models de dispersió, les dades sobre olors es poden relacionar amb activitats concretes del lloc. Això no només permet una resposta ràpida a problemes imprevistos, sinó que també ofereix una valuosa eina de diagnòstic per a la resolució de problemes de processos que emeten olors a la planta. Altres també estaven especialment interessats en la possibilitat de rastrejar les fonts d’olors mitjançant el model de dispersió i distingir així les emissions de les instal·lacions properes.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Bulgarian BG Catalan CA English EN French FR German DE Greek EL Italian IT Portuguese PT Spanish ES